Johnny's Custom MC Delar Strömstad

Västra Götalands län

Information

Johnny's Custom MC Delar Strömstad är en verksamhet som finns i Strömstad. I Johnny's Custom MC Delar Strömstad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pedersen, Johnny Odin som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Johnny's Custom MC Delar Strömstad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Johnny's Custom MC Delar Strömstad på telefon 0526-23005.

Försäljning av motorcyklar, tillbehör och reservdelar samt service.

Idag är Johnny's Custom MC Delar Strömstad av bolagstypen Enskild firma.

Johnny's Custom MC Delar Strömstad är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Strömstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Johnny's Custom MC Delar Strömstad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-03-04 och Johnny's Custom MC Delar Strömstad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-03-26.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Johnny's Custom MC Delar Strömstad så är det följande:

Johnny's Custom MC Delar Strömstad har 610528-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.