Gudebo Hundpensionat

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Strömstad och Gudebo Hundpensionat är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Gudebo Hundpensionat är ett av dem. Statusen för Gudebo Hundpensionat är att Bolaget är aktivt.

Gudebo Hundpensionat är ett Enskild firma och skapades 2006-06-14. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Strömstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gudebo Hundpensionat ska trivas.

Gudebo Hundpensionat är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-30. I Strömstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Hundpensionat och hästuppstallning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gudebo Hundpensionat är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-30.

Idag är Gudebo Hundpensionat och det finns flera bolag som är det idag i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Gudebo Hundpensionat så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0526-23234.

.

De som är på något sätt har med Gudebo Hundpensionat är Aak, Hildegunn som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gudebo Hundpensionat har 700507-XXXX som sitt organisationsnummer.