D. Brahm's grävtjänst

Västra Götalands län

Information

750727-XXXX är organisationsnummer för företaget D. Brahm's grävtjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som D. Brahm's grävtjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömstad som är den kommunen som D. Brahm's grävtjänst finns i.

D. Brahm's grävtjänst har varit registrerat sedan 2001-09-10 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för D. Brahm's grävtjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-23.

D. Brahm's grävtjänst är och det finns flera bolag i Strömstad som också är .

Firmatecknare för D. Brahm's grävtjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med D. Brahm's grävtjänst så kan ni göra det på telefon genom 0303-770120 eller genom brev på följande adress:

Grävning, planering, dikning, rivning av hus, markarbeten på entreprenad.

Det finns olika personer som har en koppling med D. Brahm's grävtjänst och det är Brahm, John Daniel som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,