LA foto

Västra Götalands län

Information

760111-XXXX är organisationsnummer för verksamheten LA foto. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LA foto är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömstad som är den kommunen som LA foto finns i.

LA foto har varit registrerat sedan 2007-02-13 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för LA foto så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-01.

LA foto är och det finns flera verksamheter i Strömstad som också är .

Firmatecknare för LA foto är följande:

Vill ni komma i kontakt med LA foto så kan ni göra det på telefon genom 070-6011013 eller genom brev på följande adress:

Restaurering av foton med hjälp av scanning och digital bildbehandling. Fotografering och försäljning av bilder till företag och kommuner. Elektronikkonstruktion för främst industriföretag såsom exemepelvis kontaktlös identifiering samt automotive elektronik.

Det finns olika personer som har en koppling med LA foto och det är Alfredsson, Lars Peter Erland som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,