Kosteröarnas Svets & Mekaniska

Västra Götalands län

Information

Kosteröarnas Svets & Mekaniska är en verksamhet som finns i Strömstad. I Kosteröarnas Svets & Mekaniska finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Göran Tomas Emanuel som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kosteröarnas Svets & Mekaniska så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kosteröarnas Svets & Mekaniska på telefon 0526-20327.

Svets- och mekaniska arbeten, maskingrävning samt därjämte tillhörande verksamhet.

Idag är Kosteröarnas Svets & Mekaniska av bolagstypen Enskild firma.

Kosteröarnas Svets & Mekaniska är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Strömstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kosteröarnas Svets & Mekaniska innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-04-24 och Kosteröarnas Svets & Mekaniska är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-04-24.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kosteröarnas Svets & Mekaniska så är det följande:

Kosteröarnas Svets & Mekaniska har 760426-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.