Assessor i Strömstad

Västra Götalands län

Information

Assessor i Strömstad hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Strömstad som är den kommunen där Assessor i Strömstad finns. I Strömstad så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Assessor i Strömstad tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Assessor i Strömstad har haft sedan 2006-12-23. Assessor i Strömstad har funnits sedan och 2006-12-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Assessor i Strömstad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0526-10024.

Strömstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Assessor i Strömstad har idag 770207-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Assessor i Strömstad

Tillhandahålla tjänster till andra företag, så som bokföring, redovisning, administration samt därmed förenlig verksmahet.

I Assessor i Strömstad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strandberg, Ulrika Anna Helene som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .