Strömstad Motor & Mekaniska

Västra Götalands län

Information

I Strömstad finns det ett Enskild firma som heter Strömstad Motor & Mekaniska. Det finns flera bolag som liknar Strömstad Motor & Mekaniska i Västra Götalands län. Strömstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Strömstad Motor & Mekaniska är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2010-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2010-01-12 så har Strömstad Motor & Mekaniska varit registrerat och sedan 2010-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Strömstad Motor & Mekaniska och det finns fler bolag som är det i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Strömstad Motor & Mekaniska så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Strömstad Motor & Mekaniska så kan ni göra det på 0526-61324.

Handel, service och tillbehör till och av mopeder, cyklar, trädgårds- och skogsmaskiner, bildelar och biltillbehör, verkstadsutrustning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Norin, Kent Mikael som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Strömstad Motor & Mekaniska har 770222-XXXX som sitt organisationsnummer.