Firma Jimmy Hansson Consulting i Strömstad

Västra Götalands län

Information

Firma Jimmy Hansson Consulting i Strömstad är ett av många företag som finns i Strömstad. Det är nämligen den kommunen som Firma Jimmy Hansson Consulting i Strömstad finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Firma Jimmy Hansson Consulting i Strömstad som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-01-13.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Firma Jimmy Hansson Consulting i Strömstad så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Strömstad arbetar för att företag som Firma Jimmy Hansson Consulting i Strömstad ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Firma Jimmy Hansson Consulting i Strömstad. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Marknadsföringstjänster och försäljning av mätinstrument inom olja offshorebranschen.

Firmatecknare för Firma Jimmy Hansson Consulting i Strömstad är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Firma Jimmy Hansson Consulting i Strömstad och det är följande personer, Hansson, Jimmy Mikael som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Firma Jimmy Hansson Consulting i Strömstad är 780922-XXXX.