Hoxen Mediaproduktion

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Strömstad och Hoxen Mediaproduktion är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hoxen Mediaproduktion är ett av dem. Statusen för Hoxen Mediaproduktion är att Bolaget är aktivt.

Hoxen Mediaproduktion är ett Enskild firma och skapades 2003-06-13. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Strömstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hoxen Mediaproduktion ska trivas.

Hoxen Mediaproduktion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06. I Strömstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Reklam och produktion av hemsidor samt konsulting av data och programmering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hoxen Mediaproduktion är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-04.

Idag är Hoxen Mediaproduktion och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Hoxen Mediaproduktion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3060398.

.

De som är på något sätt har med Hoxen Mediaproduktion är Mäkinen Nordquist, Nils Gustaf som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hoxen Mediaproduktion har 810825-XXXX som sitt organisationsnummer.