KOMMANDITBOLAGET DYNEKILENS FRITIDSOMRÅDE

Västra Götalands län

Information

KOMMANDITBOLAGET DYNEKILENS FRITIDSOMRÅDE är ett av många bolag som finns i Strömstad. Det är nämligen den kommunen som KOMMANDITBOLAGET DYNEKILENS FRITIDSOMRÅDE finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KOMMANDITBOLAGET DYNEKILENS FRITIDSOMRÅDE som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1976-06-03. Men sedan 2004-05-13 så har KOMMANDITBOLAGET DYNEKILENS FRITIDSOMRÅDE varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ylseröd, 452 92, Strömstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KOMMANDITBOLAGET DYNEKILENS FRITIDSOMRÅDE så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0526-30033.

Strömstad arbetar för att bolag som KOMMANDITBOLAGET DYNEKILENS FRITIDSOMRÅDE ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för KOMMANDITBOLAGET DYNEKILENS FRITIDSOMRÅDE. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Campingrörelse och därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för KOMMANDITBOLAGET DYNEKILENS FRITIDSOMRÅDE är följande:
; YLSERÖD CAMPING AKTIEBOLAG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KOMMANDITBOLAGET DYNEKILENS FRITIDSOMRÅDE och det är följande personer, Ylseröd Camping Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Syvaldsen Ören, Rolf som är född 1954 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för KOMMANDITBOLAGET DYNEKILENS FRITIDSOMRÅDE är 916443-3485.