Däck & Bilservice Strömstad Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Däck & Bilservice Strömstad Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Strömstad. I Däck & Bilservice Strömstad Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Strömstadslarm Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Strömstads Bilräddning Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Däck & Bilservice Strömstad Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Däck & Bilservice Strömstad Kommanditbolag på telefon 0526-26015.

Bolaget skall bedriva handel med däck och bildelar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Däck & Bilservice Strömstad Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Däck & Bilservice Strömstad Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Strömstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Däck & Bilservice Strömstad Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Däck & Bilservice Strömstad Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Däck & Bilservice Strömstad Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Däck & Bilservice Strömstad Kommanditbolag har 916555-5609 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.