RÄMJES EFTR, JAN-ERIK RUSTH, MUSIK, RADIO O TV HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

I Strömstad finns det ett Handelsbolag som heter RÄMJES EFTR, JAN-ERIK RUSTH, MUSIK, RADIO O TV HANDELSBOLAG. Det finns flera bolag som liknar RÄMJES EFTR, JAN-ERIK RUSTH, MUSIK, RADIO O TV HANDELSBOLAG i Västra Götalands län. Strömstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1950-03-31 så har RÄMJES EFTR, JAN-ERIK RUSTH, MUSIK, RADIO O TV HANDELSBOLAG varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är RÄMJES EFTR, JAN-ERIK RUSTH, MUSIK, RADIO O TV HANDELSBOLAG och det finns fler bolag som är det i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med RÄMJES EFTR, JAN-ERIK RUSTH, MUSIK, RADIO O TV HANDELSBOLAG så kan man gör det genom att posta ett brev till Karlsg. 7, 452 30, Strömstad. Vi ni istället prata med RÄMJES EFTR, JAN-ERIK RUSTH, MUSIK, RADIO O TV HANDELSBOLAG så kan ni göra det på 0526-10565.

Försäljning av radio, tv och musik

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag RUSTH, JAN LENNART som är född 1959 och har titeln Bolagsman, RUSTH, RUT BARBRO NAEMI som är född 1930 och har titeln Bolagsman, .

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG .

RÄMJES EFTR, JAN-ERIK RUSTH, MUSIK, RADIO O TV HANDELSBOLAG har 916562-2763 som sitt organisationsnummer.