KOMMANDITBOLAGET IN-WEST, GABRIELSSON & GABRIELSSON

Västra Götalands län

Information

I Strömstad finns det ett Kommanditbolag som heter KOMMANDITBOLAGET IN-WEST, GABRIELSSON & GABRIELSSON. Det finns flera företag som liknar KOMMANDITBOLAGET IN-WEST, GABRIELSSON & GABRIELSSON i Västra Götalands län. Strömstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

KOMMANDITBOLAGET IN-WEST, GABRIELSSON & GABRIELSSON är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-01-31 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1985-02-14 så har KOMMANDITBOLAGET IN-WEST, GABRIELSSON & GABRIELSSON varit registrerat och sedan 2005-09-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är KOMMANDITBOLAGET IN-WEST, GABRIELSSON & GABRIELSSON och det finns fler företag som är det i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med KOMMANDITBOLAGET IN-WEST, GABRIELSSON & GABRIELSSON så kan man gör det genom att posta ett brev till Vetteg. 7, 452 31, Strömstad. Vi ni istället prata med KOMMANDITBOLAGET IN-WEST, GABRIELSSON & GABRIELSSON så kan ni göra det på 0526-14410.

Konsultationer och utredningar i samband med för- säkringsfrågor, affärsöverlåtelser, generations- växlingsproblematik, investeringar samt redovis- nings- och organisationsfrågor och därmed *forts*

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Gabrielsson, Maj-Britt Linnéa som är född 1946 och har titeln Komplementär, Gabrielsson, Jan Arvid som är född 1941 och har titeln Kommanditdelägare, .

; GABRIELSSON, MAJ-BRITT LINNÉA .

KOMMANDITBOLAGET IN-WEST, GABRIELSSON & GABRIELSSON har 916563-0253 som sitt organisationsnummer.