HANS OCH EVA ARÉN ARKITEKTKONTOR OCH TEXTILVERKSTAD HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

I Strömstad finns det ett Handelsbolag som heter HANS OCH EVA ARÉN ARKITEKTKONTOR OCH TEXTILVERKSTAD HANDELSBOLAG. Det finns flera företag som liknar HANS OCH EVA ARÉN ARKITEKTKONTOR OCH TEXTILVERKSTAD HANDELSBOLAG i Västra Götalands län. Strömstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

HANS OCH EVA ARÉN ARKITEKTKONTOR OCH TEXTILVERKSTAD HANDELSBOLAG är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1991-02-22 så har HANS OCH EVA ARÉN ARKITEKTKONTOR OCH TEXTILVERKSTAD HANDELSBOLAG varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är HANS OCH EVA ARÉN ARKITEKTKONTOR OCH TEXTILVERKSTAD HANDELSBOLAG och det finns fler företag som är det i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med HANS OCH EVA ARÉN ARKITEKTKONTOR OCH TEXTILVERKSTAD HANDELSBOLAG så kan man gör det genom att posta ett brev till Röd 10, 452 05, Sydkoster. Vi ni istället prata med HANS OCH EVA ARÉN ARKITEKTKONTOR OCH TEXTILVERKSTAD HANDELSBOLAG så kan ni göra det på 0526-20019.

Arkitektkontor och textilverkstad

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag ARÉN, EVA som är född 1941 och har titeln Bolagsman, ARÉN, HANS JÄGER som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG .

HANS OCH EVA ARÉN ARKITEKTKONTOR OCH TEXTILVERKSTAD HANDELSBOLAG har 916846-0906 som sitt organisationsnummer.