INNEGÅRDEN ROSSÖ HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

I Strömstad finns det ett Handelsbolag som heter INNEGÅRDEN ROSSÖ HANDELSBOLAG. Det finns flera bolag som liknar INNEGÅRDEN ROSSÖ HANDELSBOLAG i Västra Götalands län. Strömstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

INNEGÅRDEN ROSSÖ HANDELSBOLAG är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1991-11-08 så har INNEGÅRDEN ROSSÖ HANDELSBOLAG varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är INNEGÅRDEN ROSSÖ HANDELSBOLAG och det finns fler bolag som är det i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med INNEGÅRDEN ROSSÖ HANDELSBOLAG så kan man gör det genom att posta ett brev till Pl 5489, 0 , Strömstad. Vi ni istället prata med INNEGÅRDEN ROSSÖ HANDELSBOLAG så kan ni göra det på .

Uthyrning av lokaler och rum

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson, John Rune Vilhelm som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Johansson, Marja-Terttu Anneli som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG .

INNEGÅRDEN ROSSÖ HANDELSBOLAG har 916847-4220 som sitt organisationsnummer.