MLR Försäljning i Strömstad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Strömstad och MLR Försäljning i Strömstad Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och MLR Försäljning i Strömstad Handelsbolag är ett av dem. Statusen för MLR Försäljning i Strömstad Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

MLR Försäljning i Strömstad Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1996-12-17. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Strömstad där företaget finns i jobbar för att företag som MLR Försäljning i Strömstad Handelsbolag ska trivas.

MLR Försäljning i Strömstad Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Strömstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Import, handel samt konsultativ verksamhet inom elartiklar, järnvaru samt industriförnödenheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MLR Försäljning i Strömstad Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är MLR Försäljning i Strömstad Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med MLR Försäljning i Strömstad Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0526-14936.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med MLR Försäljning i Strömstad Handelsbolag är Bjerke Mattiasson, Bodil Vivian som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Mattiasson, Hans-Olof Verner som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

MLR Försäljning i Strömstad Handelsbolag har 969633-5604 som sitt organisationsnummer.