Paulinas Prylar & Presenter Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969679-8025 är organisationsnummer för bolaget Paulinas Prylar & Presenter Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Paulinas Prylar & Presenter Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Strömstad som är den kommunen som Paulinas Prylar & Presenter Handelsbolag finns i.

Paulinas Prylar & Presenter Handelsbolag har varit registrerat sedan 2001-08-31 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Paulinas Prylar & Presenter Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-03.

Paulinas Prylar & Presenter Handelsbolag är och det finns flera bolag i Strömstad som också är .

Firmatecknare för Paulinas Prylar & Presenter Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Paulinas Prylar & Presenter Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0526-60222 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av presentvaror, samt reklam och marknadsföring av sådana varor.

Det finns olika personer som har en koppling med Paulinas Prylar & Presenter Handelsbolag och det är Helltegen Widén, Lena Paula som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Widén, Pernilla Cecilia som är född 1971 och har titeln Bolagsman,