Viken Film Produktion Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

I Strömstad finns det ett Kommanditbolag som heter Viken Film Produktion Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Viken Film Produktion Kommanditbolag i Västra Götalands län. Strömstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Viken Film Produktion Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-12-04 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2003-10-29 så har Viken Film Produktion Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2003-12-04 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Viken Film Produktion Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Viken Film Produktion Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Skolg. 7, 452 30, Strömstad. Vi ni istället prata med Viken Film Produktion Kommanditbolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva firmproduktion.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Sven Lennart som är född 1949 och har titeln Komplementär, Johansson, Lars Tony som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES, .

Firman tecknas av komplementären. .

Viken Film Produktion Kommanditbolag har 969697-1408 som sitt organisationsnummer.