Glitterstar Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Strömstad och Glitterstar Kommanditbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Glitterstar Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Glitterstar Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Glitterstar Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2005-02-01. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Strömstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Glitterstar Kommanditbolag ska trivas.

Glitterstar Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-09. I Strömstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Detaljhandel på internet såsom med livsmedel samt därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Glitterstar Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-09.

Idag är Glitterstar Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Glitterstar Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0526-14000.

Bolagets firma tecknas av komplementären.

De som är på något sätt har med Glitterstar Kommanditbolag är Glittertind AB som är född och har titeln Komplementär, Projektkompaniet i Sverige AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Glitterstar Kommanditbolag har 969708-0647 som sitt organisationsnummer.