LPH Mattssons Transport Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

LPH Mattssons Transport Kommanditbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Strömstad som är den kommunen där LPH Mattssons Transport Kommanditbolag finns. I Strömstad så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. LPH Mattssons Transport Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket LPH Mattssons Transport Kommanditbolag har haft sedan 2007-09-27. LPH Mattssons Transport Kommanditbolag har funnits sedan och 2007-09-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till LPH Mattssons Transport Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skärje Gård, 452 94, Strömstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0526-23015.

Strömstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

LPH Mattssons Transport Kommanditbolag har idag 969729-7241 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för LPH Mattssons Transport Kommanditbolag

Transporter av maskiner, Spannmål och grus.

I LPH Mattssons Transport Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mattsson, Anders Lennart som är född 1934 och har titeln Komplementär, Mattsson, Martin Jan Henrik som är född 1971 och har titeln Kommanditdelägare, Mattsson, Mats Per-Anders som är född 1965 och har titeln Kommanditdelägare, .