SKEE TRAKTOR-OCH MASKINVERKSTAD, B JOHANSSON

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Strömstad och SKEE TRAKTOR-OCH MASKINVERKSTAD, B JOHANSSON är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och SKEE TRAKTOR-OCH MASKINVERKSTAD, B JOHANSSON är ett av dem. Statusen för SKEE TRAKTOR-OCH MASKINVERKSTAD, B JOHANSSON är att Bolaget är aktivt.

SKEE TRAKTOR-OCH MASKINVERKSTAD, B JOHANSSON är ett Enskild firma och skapades 1974-07-01. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Strömstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som SKEE TRAKTOR-OCH MASKINVERKSTAD, B JOHANSSON ska trivas.

SKEE TRAKTOR-OCH MASKINVERKSTAD, B JOHANSSON är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Verkstads- och handelsrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SKEE TRAKTOR-OCH MASKINVERKSTAD, B JOHANSSON är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är SKEE TRAKTOR-OCH MASKINVERKSTAD, B JOHANSSON och det finns flera bolag som är det idag i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med SKEE TRAKTOR-OCH MASKINVERKSTAD, B JOHANSSON så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0526-21160.

.

De som är på något sätt har med SKEE TRAKTOR-OCH MASKINVERKSTAD, B JOHANSSON är Johansson, Bengt Erik som är född 1930 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

SKEE TRAKTOR-OCH MASKINVERKSTAD, B JOHANSSON har 300321-XXXX som sitt organisationsnummer.