Vässby Gård

Västra Götalands län

Information

440912-XXXX är organisationsnummer för bolaget Vässby Gård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vässby Gård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömstad som är den kommunen som Vässby Gård finns i.

Vässby Gård har varit registrerat sedan 1980-10-20 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vässby Gård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Vässby Gård är och det finns flera bolag i Strömstad som också är .

Firmatecknare för Vässby Gård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vässby Gård så kan ni göra det på telefon genom 0526-31106 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsförvaltning, jordbruk och skogsbruk. Projekt- och konsultverksamhet inom logistik, kvalitetssystem, data och ekonomi samt bedriva import, tillverkning och handel med varor hörande till verksamheten samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vässby Gård och det är Hansson, Enar Roland som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,