STRÖMSTADS BRANDREDSKAP, JAN WAHLQVIST

Västra Götalands län

Information

441214-XXXX är organisationsnummer för verksamheten STRÖMSTADS BRANDREDSKAP, JAN WAHLQVIST. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som STRÖMSTADS BRANDREDSKAP, JAN WAHLQVIST är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömstad som är den kommunen som STRÖMSTADS BRANDREDSKAP, JAN WAHLQVIST finns i.

STRÖMSTADS BRANDREDSKAP, JAN WAHLQVIST har varit registrerat sedan 1989-02-09 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för STRÖMSTADS BRANDREDSKAP, JAN WAHLQVIST så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

STRÖMSTADS BRANDREDSKAP, JAN WAHLQVIST är och det finns flera verksamheter i Strömstad som också är .

Firmatecknare för STRÖMSTADS BRANDREDSKAP, JAN WAHLQVIST är följande:

Vill ni komma i kontakt med STRÖMSTADS BRANDREDSKAP, JAN WAHLQVIST så kan ni göra det på telefon genom 0526-19105 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och service av brandskåp och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med STRÖMSTADS BRANDREDSKAP, JAN WAHLQVIST och det är Wahlqvist, Jan Gunnar som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,