Koster Sjötaxi, Stugbokning & Snickeri

Västra Götalands län

Information

Koster Sjötaxi, Stugbokning & Snickeri hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Strömstad som är den kommunen där Koster Sjötaxi, Stugbokning & Snickeri finns. I Strömstad så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Koster Sjötaxi, Stugbokning & Snickeri tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Koster Sjötaxi, Stugbokning & Snickeri har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Koster Sjötaxi, Stugbokning & Snickeri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0526-20349.

Strömstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Koster Sjötaxi, Stugbokning & Snickeri har idag 490622-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Koster Sjötaxi, Stugbokning & Snickeri

Förmedling av uthyrningsobjekt i Norra Bohuslän, finsnickeri och stugservice, samt sjötaxi.

I Koster Sjötaxi, Stugbokning & Snickeri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är ÖHRN, NILS KARL MAGNUS som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .