Fabriksförsäljningen Eva Lähnn

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Strömstad och Fabriksförsäljningen Eva Lähnn är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fabriksförsäljningen Eva Lähnn är ett av dem. Statusen för Fabriksförsäljningen Eva Lähnn är att Bolaget är aktivt.

Fabriksförsäljningen Eva Lähnn är ett Enskild firma och skapades 1995-06-29. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Strömstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fabriksförsäljningen Eva Lähnn ska trivas.

Fabriksförsäljningen Eva Lähnn är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Strömstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Textil- och sybehörsförsäljning, manufaktur, sömnad och hantverk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fabriksförsäljningen Eva Lähnn är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Fabriksförsäljningen Eva Lähnn och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Fabriksförsäljningen Eva Lähnn så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0526-61049.

.

De som är på något sätt har med Fabriksförsäljningen Eva Lähnn är Lähnn, Eva Elisabeth som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fabriksförsäljningen Eva Lähnn har 510510-XXXX som sitt organisationsnummer.