F:A KENNETH AXELSSON BYGGSERVICE

Västra Götalands län

Information

F:A KENNETH AXELSSON BYGGSERVICE hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Strömstad som är den kommunen där F:A KENNETH AXELSSON BYGGSERVICE finns. I Strömstad så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. F:A KENNETH AXELSSON BYGGSERVICE tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket F:A KENNETH AXELSSON BYGGSERVICE har haft sedan 1994-01-01. F:A KENNETH AXELSSON BYGGSERVICE har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till F:A KENNETH AXELSSON BYGGSERVICE så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0526-20442.

Strömstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

F:A KENNETH AXELSSON BYGGSERVICE har idag 510908-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för F:A KENNETH AXELSSON BYGGSERVICE

Trähus- och byggnadssnickeritillverkning

I F:A KENNETH AXELSSON BYGGSERVICE så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är AXELSSON, ALF KENNETH som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .