Brückenbau Plauen GmbH- Deutschland - Filial Skandinavien

Västra Götalands län

Information

Brückenbau Plauen GmbH- Deutschland - Filial Skandinavien är ett bolag som finns i Strömstad. I Brückenbau Plauen GmbH- Deutschland - Filial Skandinavien finns det lite olika personer som är förknippade och det är Speicher, Hans-Peter som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Myrdal, Erik Thomas Yngve som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Åsell, Bo Kenneth som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Brückenbau Plauen GmbH- Deutschland - Filial Skandinavien så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Brückenbau Plauen GmbH- Deutschland - Filial Skandinavien på telefon .

Filialen skall bedriva koordinering av montage och byggverksamhet.

Idag är Brückenbau Plauen GmbH- Deutschland - Filial Skandinavien av bolagstypen Filial.

Brückenbau Plauen GmbH- Deutschland - Filial Skandinavien är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Strömstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Brückenbau Plauen GmbH- Deutschland - Filial Skandinavien innehar ej F-skattsedel och Brückenbau Plauen GmbH- Deutschland - Filial Skandinavien är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Brückenbau Plauen GmbH- Deutschland - Filial Skandinavien så är det följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören.

Brückenbau Plauen GmbH- Deutschland - Filial Skandinavien har 516403-4091 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.