Livsstil Nordby AS Norge, filial

Västra Götalands län

Information

Filialen skall bedriva köp och försäljning av hälsokostprodukter både i detalj och gross, köp och försäljning av värdepapper, köp och försäljning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Livsstil Nordby AS Norge, filial vars bolagstyp är Filial.

I Strömstad så är Livsstil Nordby AS Norge, filial ett av många bolag vars bolagstyp är Filial och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Strömstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Strömstad och i Västra Götalands län. Redan 2004-08-23 så skapades Livsstil Nordby AS Norge, filial och företaget är har F-skattsedel Livsstil Nordby AS Norge, filial har haft det sedan 2004-09-09.

Livsstil Nordby AS Norge, filial är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-09

516403-5460 är organisationsnummret för företaget som finns i Strömstad.

Just nu är Livsstil Nordby AS Norge, filial och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Livsstil Nordby AS Norge, filial så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Livsstil Nordby AS Norge, filial är Holberg, Rita som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Lomsten, Gunilla Maria som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Eggen, Terje som är född 1968 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .