Perlehuset AS Norge, filial Sverige

Västra Götalands län

Information

I Strömstad finns det ett Filial som heter Perlehuset AS Norge, filial Sverige. Det finns flera bolag som liknar Perlehuset AS Norge, filial Sverige i Västra Götalands län. Strömstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Perlehuset AS Norge, filial Sverige är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-01-13 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2005-11-18 så har Perlehuset AS Norge, filial Sverige varit registrerat och sedan 2006-01-13 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Perlehuset AS Norge, filial Sverige och det finns fler bolag som är det i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Perlehuset AS Norge, filial Sverige så kan man gör det genom att posta ett brev till Frejg. 6, 114 20, Stockholm. Vi ni istället prata med Perlehuset AS Norge, filial Sverige så kan ni göra det på 070-4958322.

Filialen bedriver import och försäljning av pärlor och hobbyartiklar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kvist, Aneta som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Kvist, Thomas Marek som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Olehäll, Lars som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -Kvist, Aneta .

Perlehuset AS Norge, filial Sverige har 516403-8399 som sitt organisationsnummer.