Bee's kockservice

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Strömstad och Bee's kockservice är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bee's kockservice är ett av dem. Statusen för Bee's kockservice är att Bolaget är aktivt.

Bee's kockservice är ett Enskild firma och skapades 1999-11-15. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Strömstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bee's kockservice ska trivas.

Bee's kockservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14. I Strömstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Kockservice och arrangemang av middagar och sammankomster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bee's kockservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14.

Idag är Bee's kockservice och det finns flera bolag som är det idag i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Bee's kockservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0526-23206.

.

De som är på något sätt har med Bee's kockservice är Norberg, Elvy Birgitta Margareta som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, Norberg, Gösta Harald som är född 1953 och har titeln Prokurist, .

Bee's kockservice har 540410-XXXX som sitt organisationsnummer.