Strömstad-Koster Företags- & Redovisningskonsultation Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömstad och Strömstad-Koster Företags- & Redovisningskonsultation Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Strömstad-Koster Företags- & Redovisningskonsultation Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Strömstad-Koster Företags- & Redovisningskonsultation Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Strömstad-Koster Företags- & Redovisningskonsultation Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1919-09-15. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Strömstad där företaget finns i jobbar för att företag som Strömstad-Koster Företags- & Redovisningskonsultation Aktiebolag ska trivas.

Strömstad-Koster Företags- & Redovisningskonsultation Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-17. I Strömstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att lämna företags- och redovisningskonsultationer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Strömstad-Koster Företags- & Redovisningskonsultation Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Strömstad-Koster Företags- & Redovisningskonsultation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Strömstad-Koster Företags- & Redovisningskonsultation Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0526-13735.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Strömstad-Koster Företags- & Redovisningskonsultation Aktiebolag är Flodin, Åke Lars Johan som är född 1943 och har titeln VD, Flodin, Åke Lars Johan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodin, Lars-Johan Martin som är född 1967 och har titeln Suppleant, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .

Strömstad-Koster Företags- & Redovisningskonsultation Aktiebolag har 556017-7700 som sitt organisationsnummer.