Byggnadsfirman Mattsson & Nilsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Byggnadsfirman Mattsson & Nilsson Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Strömstad som är den kommunen där Byggnadsfirman Mattsson & Nilsson Aktiebolag finns. I Strömstad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Byggnadsfirman Mattsson & Nilsson Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Byggnadsfirman Mattsson & Nilsson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Byggnadsfirman Mattsson & Nilsson Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Byggnadsfirman Mattsson & Nilsson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Klockareg. 2, 452 30, Strömstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0526-13740.

Strömstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Byggnadsfirman Mattsson & Nilsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Byggnadsfirman Mattsson & Nilsson Aktiebolag har idag 556053-2151 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mattsson, Bengt Paul -Mattsson, Birgit Eva-Marie är den som för stunden ansvarar för Byggnadsfirman Mattsson & Nilsson Aktiebolag

Bolaget skall idka byggnadsrörelse, förvärv, förvaltning och försäljning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Byggnadsfirman Mattsson & Nilsson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mattsson, Bengt Paul som är född 1953 och har titeln VD, Mattsson, Bengt Paul som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Birgit Eva-Marie som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mattsson, Eva Margareta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Eric Verner som är född 1983 och har titeln Suppleant, BDO Strömstad AB som är född och har titeln RevisorSörensson, Rolf Philip som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .