Aktiebolaget Norrvikens Skofabrik

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Norrvikens Skofabrik är ett bolag som finns i Strömstad. I Aktiebolaget Norrvikens Skofabrik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Geisler, Peter Christian Tobias som är född 1951 och har titeln VD, Geisler, Peter Christian Tobias som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Jan Erik Georg som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Astrid Anna-Karin som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Gustavsson, Ulf Bertil som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Hultman, Claes Magnus som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotHansson, Kjell Arne som är född 1960 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Ulvestål, Karl Göran Tommy som är född 1952 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Malm, Karl Gunnar Joakim som är född 1969 och har titeln RevisorLidgren, Lars Erik Ingemar som är född 1967 och har titeln RevisorssuppleantRTB Revision AB som är född och har titeln RevisorLHA Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Norrvikens Skofabrik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Norrvikens Skofabrik på telefon 0526-21300.

Bolaget skall tillverka och försälja skodon.

Idag är Aktiebolaget Norrvikens Skofabrik av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Norrvikens Skofabrik är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Strömstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Norrvikens Skofabrik innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Norrvikens Skofabrik är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Norrvikens Skofabrik så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Geisler, Peter Christian Tobias -Hultman, Claes Magnus -Lindström, Jan Erik Georg Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Aktiebolaget Norrvikens Skofabrik har 556078-2897 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.