Carl Sövig Plåtslageri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Carl Sövig Plåtslageri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Strömstad här finns det många olika Aktiebolag. Carl Sövig Plåtslageri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Strömstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Carl Sövig Plåtslageri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556088-2721.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0526-10121 alternativt besöka eller skicka post till Carl Sövig Plåtslageri Aktiebolag på följande adress Prästängsv. 3, 452 33, Strömstad.

Carl Sövig Plåtslageri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Carl Sövig Plåtslageri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Sövig, Karin Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant , Sövig, Karin Ingbritt som är född 1934 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillverka och försälja plåt- och metallalster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.