Aktiebolaget Nabrinks Skor (Roys Skor)

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Aktiebolaget Nabrinks Skor (Roys Skor). Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Strömstad här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Nabrinks Skor (Roys Skor) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Strömstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Aktiebolaget Nabrinks Skor (Roys Skor) är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556098-7009.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0526-10373 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Nabrinks Skor (Roys Skor) på följande adress Badhusg. 1, 452 30, Strömstad.

Aktiebolaget Nabrinks Skor (Roys Skor) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Nabrinks Skor (Roys Skor) så sitter följande personer i styrelsen: , Bonnier, Ellen Sofie som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva handel med skodon och lädervaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.