Electronic Equipment Strömstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Electronic Equipment Strömstad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Strömstad. Det är nämligen den kommunen som Electronic Equipment Strömstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Electronic Equipment Strömstad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Electronic Equipment Strömstad Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1972-01-31. Men sedan 1996-01-01 så har Electronic Equipment Strömstad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Oslov. 44, 452 35, Strömstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Electronic Equipment Strömstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0526-14055.

Strömstad arbetar för att verksamheter som Electronic Equipment Strömstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Electronic Equipment Strömstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med radio & TV och telefoniprodukter samt uthyrning och försäljning av PA & konferensprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Electronic Equipment Strömstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Electronic Equipment Strömstad Aktiebolag och det är följande personer, Meijer, Richard Lars Arne som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arvidsson, Stefan Robert som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Meijer, Lars Erik som är född 1936 och har titeln Suppleant, Carlsson, Bo Stefan som är född 1969 och har titeln Revisor, Olehäll, Lars som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Electronic Equipment Strömstad Aktiebolag är 556157-4830.