Hälle Hamn Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Hälle Hamn Aktiebolag är en verksamhet som finns i Strömstad. I Hälle Hamn Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Marina Gun Elisabeth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Laila Eva Carina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hälle Hamn Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hälle Hamn Aktiebolag på telefon 070-5139858.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende förvärv av hamnanläggningar samt underhåll och drift därav ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hälle Hamn Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hälle Hamn Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Strömstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hälle Hamn Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hälle Hamn Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hälle Hamn Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hälle Hamn Aktiebolag har 556235-2756 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.