Crawford Production AB

Västra Götalands län

Information

556236-3746 är organisationsnummer för företaget Crawford Production AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Crawford Production AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömstad som är den kommunen som Crawford Production AB finns i.

Crawford Production AB har varit registrerat sedan 1983-11-24 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Crawford Production AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Crawford Production AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Crawford Production AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bengtsson, Kjell Åke Harry -Liljedahl, Ulf Peter Mikael -Nergård, Björn Olof Kristian Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Crawford Production AB så kan ni göra det på telefon genom 0526-18600 eller genom brev på följande adress:
Prästängsv. 30, 452 33, Strömstad

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av produkter för byggnadsbranschen jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Crawford Production AB och det är Nergård, Björn Olof Kristian som är född 1948 och har titeln VD, Nergård, Björn Olof Kristian som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljedahl, Ulf Peter Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lisbeth Maria som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Bengtsson, Kjell Åke Harry som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Kurt Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantBejhed, Mats Patrik som är född 1967 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Köhlberg, Elisabeth Veronica som är född 1973 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorFredriksson, Ivar Bjarne som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor