Scanrex Industriservice i Strömstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Scanrex Industriservice i Strömstad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Strömstad. Det är nämligen den kommunen som Scanrex Industriservice i Strömstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Scanrex Industriservice i Strömstad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Scanrex Industriservice i Strömstad Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1985-12-20. Men sedan 1987-01-01 så har Scanrex Industriservice i Strömstad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Prästängsv. 12, 452 33, Strömstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Scanrex Industriservice i Strömstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0526-15040.

Strömstad arbetar för att företag som Scanrex Industriservice i Strömstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Scanrex Industriservice i Strömstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av pneumatiskt drivna pumpar och tillbehör samt legotillverkning och handel med kompletterande utrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Scanrex Industriservice i Strömstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Scanrex Industriservice i Strömstad Aktiebolag och det är följande personer, Pütt, Ain som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Pütt, Mikael som är född 1972 och har titeln Suppleant, Olehäll, Lars som är född 1950 och har titeln Revisor, Dahlgren, Claes Andor Wilhelm som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Scanrex Industriservice i Strömstad Aktiebolag är 556269-4470.