Konfektions Aktiebolaget Fröja

Västra Götalands län

Information

Konfektions Aktiebolaget Fröja hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Strömstad som är den kommunen där Konfektions Aktiebolaget Fröja finns. I Strömstad så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Konfektions Aktiebolaget Fröja tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Konfektions Aktiebolaget Fröja har haft sedan 1994-01-01. Konfektions Aktiebolaget Fröja har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Konfektions Aktiebolaget Fröja så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Klevg. 3, 452 30, Strömstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0526-15065.

Strömstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Konfektions Aktiebolaget Fröja Privat, ej börsnoterat.

Konfektions Aktiebolaget Fröja har idag 556337-5905 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sederholm, Nils Erik är den som för stunden ansvarar för Konfektions Aktiebolaget Fröja

Bolaget skall idka tillverkning och handel i huvudsak inom textil- och konfektionsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Konfektions Aktiebolaget Fröja så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sederholm, Nils Erik som är född 1960 och har titeln VD, Sederholm, Nils Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Jane Margareta som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sederholm, Henning som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Möller, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Gabrielsson, Jan Håkan som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Auktoriserad revisor Håkan Gabrielsson AB som är född och har titeln Revisor, .