Åhlunds Elektriska i Strömstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Åhlunds Elektriska i Strömstad Aktiebolag är ett bolag som finns i Strömstad. I Åhlunds Elektriska i Strömstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Påhlsson, Anders Staffan Ragnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Daun, Lennart Karl-Erik som är född 1942 och har titeln Suppleant, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Gustafsson, Per Gustaf Johan som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Åhlunds Elektriska i Strömstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Åhlunds Elektriska i Strömstad Aktiebolag på telefon 0526-49960.

Bolaget skall bedriva försäljning av elapparater, radio- och TV-apparater, elinstallationsrörelse samt utföra service i anslutning härtill, äga och förvalta fast egendom samt bedriva bensinstationsrörelse och bilverkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Åhlunds Elektriska i Strömstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Åhlunds Elektriska i Strömstad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Strömstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Åhlunds Elektriska i Strömstad Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Åhlunds Elektriska i Strömstad Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åhlunds Elektriska i Strömstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Åhlunds Elektriska i Strömstad Aktiebolag har 556337-7372 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.