Fjällbacka Städservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömstad och Fjällbacka Städservice Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Fjällbacka Städservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fjällbacka Städservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fjällbacka Städservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-09-19. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Strömstad där företaget finns i jobbar för att företag som Fjällbacka Städservice Aktiebolag ska trivas.

Fjällbacka Städservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra städning och fönsterputsning av hus, lägenheter och kontor samt därmed förenlig verksamhet, dessutom ska bolaget bedriva rumsuthyrning och hotellnära verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fjällbacka Städservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Fjällbacka Städservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Strömstad.

Vill man komma i kontakt med Fjällbacka Städservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0526-32025.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fjällbacka Städservice Aktiebolag är Karlsson, Dan Ivar som är född 1956 och har titeln VD, Karlsson, Dan Ivar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Novenius, Maria Birgitta Elionore som är född 1966 och har titeln Suppleant, Olsson, Maj Ing-Britt som är född 1947 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Fjällbacka Städservice Aktiebolag har 556371-1539 som sitt organisationsnummer.