Leif Grimsrud Entreprenad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556372-6065 är organisationsnummer för företaget Leif Grimsrud Entreprenad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leif Grimsrud Entreprenad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömstad som är den kommunen som Leif Grimsrud Entreprenad Aktiebolag finns i.

Leif Grimsrud Entreprenad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-10-02 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Leif Grimsrud Entreprenad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Leif Grimsrud Entreprenad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Leif Grimsrud Entreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Grimsrud Martin

Vill ni komma i kontakt med Leif Grimsrud Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0526-15841 eller genom brev på följande adress:
Ling. 3, 452 33, Strömstad

Bolaget skall bedriva entreprenad inom mark- vatten- avlopp- och fastighetsområdet samt förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Leif Grimsrud Entreprenad Aktiebolag och det är Grimsrud Martin som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Claes Henrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kent Roger som är född 1953 och har titeln Suppleant, Möller, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,