Aktiebolaget Kapitalgeneratorn

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultverksamhet, ägande och förvaltande av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Kapitalgeneratorn vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Strömstad så är Aktiebolaget Kapitalgeneratorn en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Strömstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Strömstad och i Västra Götalands län. Redan 1990-06-26 så skapades Aktiebolaget Kapitalgeneratorn och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Kapitalgeneratorn har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Kapitalgeneratorn är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556397-9094 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Strömstad.

Just nu är Aktiebolaget Kapitalgeneratorn Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Kapitalgeneratorn så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Kapitalgeneratorn är Gabrielsson, Jan Arvid som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabrielsson, Maj-Britt Linnéa som är född 1946 och har titeln Suppleant, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .