Roy Olsson Bilservice AB

Västra Götalands län

Information

556420-6513 är organisationsnummer för verksamheten Roy Olsson Bilservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Roy Olsson Bilservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömstad som är den kommunen som Roy Olsson Bilservice AB finns i.

Roy Olsson Bilservice AB har varit registrerat sedan 1991-02-20 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Roy Olsson Bilservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Roy Olsson Bilservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Strömstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Roy Olsson Bilservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Roy Olsson Bilservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0526-13600 eller genom brev på följande adress:
Prästängsv. 27, 452 33, Strömstad

Bolaget skall idka service och reparationer av bilar, försäljning av reservdelar och biltillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Roy Olsson Bilservice AB och det är Ohlsson, Roy Uno som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Tone som är född 1946 och har titeln Suppleant, BDO Strömstad AB som är född och har titeln Revisor, Sörensson, Rolf Philip som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor,