Plastic Design & Production Bohus AB

Västra Götalands län

Information

556441-4604 är organisationsnummer för bolaget Plastic Design & Production Bohus AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Plastic Design & Production Bohus AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömstad som är den kommunen som Plastic Design & Production Bohus AB finns i.

Plastic Design & Production Bohus AB har varit registrerat sedan 1992-02-05 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Plastic Design & Production Bohus AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Plastic Design & Production Bohus AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Plastic Design & Production Bohus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sohlberg, Lars Mikael -Torstensson, Lars Börje

Vill ni komma i kontakt med Plastic Design & Production Bohus AB så kan ni göra det på telefon genom 0526-10366 eller genom brev på följande adress:
Trädgårdsg. 3, 452 31, Strömstad

Bolaget ska tillverka och försälja formverktyg samt tillverka och försälja plastdetaljer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Plastic Design & Production Bohus AB och det är Torstensson, Lars Börje som är född 1951 och har titeln VD, Torstensson, Lars Börje som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sohlberg, Lars Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sohlberg, Åsa Anna-Karin som är född 1970 och har titeln Suppleant, Danielsson, Per Anders Christian som är född 1956 och har titeln Revisor,