KO's Restaurang Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KO's Restaurang Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Strömstad så är KO's Restaurang Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Strömstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Strömstad och i Västra Götalands län. Redan 1992-03-26 så skapades KO's Restaurang Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel KO's Restaurang Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

KO's Restaurang Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556445-2141 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Strömstad.

Just nu är KO's Restaurang Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med KO's Restaurang Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0526-10778 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom KO's Restaurang Aktiebolag är Ma, Yuan-Hong som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ma, Mako Michel som är född 1991 och har titeln Suppleant, Frostung, Leif Magnus Wendel som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES, .