Blomsterkringlan Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556446-7453 är organisationsnummer för verksamheten Blomsterkringlan Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Blomsterkringlan Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömstad som är den kommunen som Blomsterkringlan Aktiebolag finns i.

Blomsterkringlan Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-04-24 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Blomsterkringlan Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Blomsterkringlan Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Strömstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Blomsterkringlan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Blomsterkringlan Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55015624 eller genom brev på följande adress:
Skolg. 7, 0 , Södertälje

Bolaget skall bedriva detaljhandel med blommor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Blomsterkringlan Aktiebolag och det är Håkansson, Berit Marianne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringsröd Karlsson, Anne-Lise som är född 1948 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Möller, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor,