Båt & Motorservice Strömstad AB

Västra Götalands län

Information

Båt & Motorservice Strömstad AB är ett företag som finns i Strömstad. I Båt & Motorservice Strömstad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Glans, Carl Robert som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Jan-Ove Gerhard som är född 1966 och har titeln Suppleant, Orvelin, Jan-Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Båt & Motorservice Strömstad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Båt & Motorservice Strömstad AB på telefon 0526-10885.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av båtar,motorer och fritidsartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Båt & Motorservice Strömstad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Båt & Motorservice Strömstad AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Strömstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Båt & Motorservice Strömstad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Båt & Motorservice Strömstad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Båt & Motorservice Strömstad AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Båt & Motorservice Strömstad AB har 556447-0598 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.