Kontorshuset i Strömstad AB

Västra Götalands län

Information

556459-2748 är organisationsnummer för verksamheten Kontorshuset i Strömstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kontorshuset i Strömstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömstad som är den kommunen som Kontorshuset i Strömstad AB finns i.

Kontorshuset i Strömstad AB har varit registrerat sedan 1992-12-15 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kontorshuset i Strömstad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Kontorshuset i Strömstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Strömstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kontorshuset i Strömstad AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kontorshuset i Strömstad AB så kan ni göra det på telefon genom 0526-10090 eller genom brev på följande adress:
Oslov. 48, 452 35, Strömstad

Bolaget skall bedriva försäljning och service av kommunikations utrustning och kontorsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kontorshuset i Strömstad AB och det är Andersson, Kjell Arne Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Hans Henrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,